Något jag hörde idag som fastnade i mitt huvud...

Man kan överleva:
3 veckor utan mat
3 dagar utan vatten
3 minuter utan luft
3 sekunder utan hopp

Massvis av kramar
Erica

Lars Winnerbäck!!!

Var på Winnerbäck med vännen Ida och syster igår. Sägeer bara han är KUNG! En sjukt bra kväll med underbara människor otrolig musik och vackert väder :). Trodde att det skulle börja regna ett tag men när Melissa Horn kom upp på scenen kom solen med henne;). Så otroligt bra var dom båda:D.


Ida & Mia ♥


Mia min fina syster ♥


jag




Nu vill det inte funka att ladda upp fler bilder så får ta det en annan dag för  nu åker jag på husvagnssemester med familjen ♥

Massvis av kramar
Erica

Borta bra men hemma är alltid bäst!

Kom hem för några timmar sen. Haft en helt underbar vetcka med min underbara vän Ella och två tjejer som vi träffade där:D. Konstigt att man kan komma någon så nära på så kort tid, men tror att det är lättare när man är borta sådär. Man har lixom bara varandra. Är otroligt glad över att vi träffade dom:D.

Veckan har bjudit på många skratt men också lite tårar. Vi har hunnit med väldigt mycket så som Hamam (Turkiskt spa där man blir skrubbad på hela kroppen för att få en snyggare bränna), två båtturer sov var väldigt mysiga(den första iaf när det var fint väder och inte blåste halv storm;P) och en delfinshow som var väldigt fin. Jag och Ella fick gå upp på scen och dansa med delfinerna som sedan skvätte ner oss totalt men vad gör det i 40 gradig värme;).
Ham även med att få en kärleksförklaring av en kille som jobbade på en resturant vi åt på rätt mycket :P HAHAHA!



Jessika och Perilla mina Skånetöser:)


Jag och Ella på vår balkong <3

Fler bilder kommer när jag laddat upp kameran och lagt in dom :P

Massa kramar
Erica

RSS 2.0