Rötott;)

Var hos frisören idag vilket inte var en dag för tidigt. Hade hår som svinto där alltså. Tänkte att jag skulle bli mitt vanliga höst jag med lite mörkare hår och så var även planen tills min frisör fråga om jag inte skulle köra på lite kopparaktigt och kände att det kanske var dags för något nytt så sagt och gjort. Nu är jag en riktig rötott mrn måste säga att jag är väldigt nöjd. Fick väldigt mycket komplimanger inne på salongen så pass att hon som satt och fick sina naglar fixade bokade en tid för att göra samma färg :P.
Bilden ger det dock inte riktigt rättvisa ;P
Massvis av kramar
Erica ♥

Min lilla gullegris


Filip:)
Älskar att spendera tid med honom och hans underbara mamma och pappa.
De får mig alltid på bra humör och går alltid där ifrån med ett leende på läpparna:). De är lika störda som jag vilket är helt underbart ;). Er lilla familj är underbar♥
Saknar er massa♥

<3

Jag har den finaste vännen i  världen! <3
TACK!
för att du står ut med mig
för att du älskar mig för den jag är
för att du vet vad jag behöver höra
för att du finns
Jag älskar dig min fina vän ♥
Massvis av kramar
Erica

Bakdag och Paris

Har precis bakat en äppelkaka men färskosttäcke  som vi ska fika på om en liten stund och nu står det två bröd i ugnen ;)`. Fick lite recept på jobbet idag som jag blev sugen på att testa så tvingade mamma att åka och handla med mig:P.
Tänkte skriva lite om den underbara Paris resan jag och mina vänner Eleonor och My gjorde i helgen medan brödet gräddas;). Hade som sagt en underbar helg med massa skratt, djupa samtal, och en hel del flams så klart. Vi gick väldigt mycket och trapporna tog aldrig slut :P. Vilken otroligt vacker och farsinerande stad Paris är, fastade verkligen för den direkt. Kulturen, människorna, shoppingen och maten. Älskar det.
Tänkte bjuda på lite bilder med :)
Det regna men vad gör det när man är vid Effeltornet ;)
Hoppas ni får en bra kväll :)
Massvis av kramar
Erica

RSS 2.0