Califonia King Bed


Hur bra är inte denna? Den går på repeat här hemma ljust nu. Älskar Rihannas röst i lugna låtar. Den känns så trygg på något sätt.

Malin <3

När du inte är på jobbet är livet bra mycket tråkigare kan jag ju säga. Din possetiva energi och härligt humor gör mig alltid glad :). Vi har alltid varit vänner och kommer alltid att vara♥. Tack för att du ger mitt liv lite extra glädle♥

Stolthet!

Ja visst har jag mått bättre men man gör vad man behöver göra och det handlar om min stolthet. Om vem jag vill vara mot andra och mig själv. Jag ör stolt över att jag faktiskt sått upp för mig själv för en gång skull. Det var nog en utav de svåraste sakerna jag gjort, men jag gjorde det ända.
Jag är en person som vill att ALLA ska må bra och att såra någon är verklkigen min värsta mardröm. Men jag gjorde det för min egen skull för en gångs skull. Och för att personen i fråga förtjänar saningen. Det krävdes extremt mycket mod och kraft av mig men är det något jag lärt mig den senaste tiden så är det att stå för det jag själv tror på och det som jag vet är sant och det rätta.
Jag står för mitt förflutna och mina misstag i livet. Det är sanningen.
Hoppas att du med kan göra det någon dag

Insperation


Vet...

att det är lite fjortisvarning på denna men blir glad av att se den :)
Corinne jag och Malin på valborg

Han/Hon har inte alla...

Tog en fika med några rara ikväll och vi kom in på de där klassiska uttrycken som ska förklara att någon inte är så smart. Det fick mitt lilla huvud att snurra, så har ägnat kvällen till att minnas de man hört.
Som t.ex:
Han/Hon har inte alla hästar i stallet
Han/Hon har inte alla kor i hagen
Han/Hon har inte alla koppar i skåpet (Corinnes favorit)
Han/Hon har inte alla alla bestick i lådan
Han/Hon är inte den vassaste kniven i lådan
Han/Hon har inte alla Indianer i kanoten
Han/Hon stod inte längst fram när gud delade ut gåvorna
Han/Hon har dåligt möblerat på övervåningen
Kan ni komma på någon mer?
Kramar
Erica

RSS 2.0