Jobb, jobb o så lite jobb med :P

Har mer eller mindre jobbat sen jag kom hem från Sälen :). Underbart när pengarna kommer :D. Börjar bli lite trött dock efter attt redan jobbat 9 timmar övertid denna vecka, men hoppas på att kunna gå lite tidagre imorgon för att hinna med allt. Det är ju trotts alllt valborg :D.

Ska först stressa till Ella och Sanna för att fixa i ordning mig o sen möta Malin och Timmy för att dra på en fest med massa folk. Ska bli riktigt skoj :D. Länge sen jag träffade alla nu känns det som :O. Även om jag hunnit träffa ella några gånger sen ja kom hem :).
Hoppas alla får en bra valborg nu:).

Massvis av kramar
Erica

Kricka :D

Vill tillägna detta inlägg till min vän Kricka som jort denna veck mölig :).
Utan honom hade jag inte kommit upp till sälen över huvud taget, inte fått på mig pjäxorna, fått av mig byxorna (nej det är inte som det låter):P eller fått mat i magen :P. Inte hadde jag kunnat bloggat heller eftersom det är hans dator jag lånar och inte hadde ni fått se några bilder heller eftersom det är han som tagit dom :).


Så tack för det Krister :D

Massvis av kramar
Erica

imorgon åker vi hem

Så var snart denna fjällenvecka över då... sorjligt men sant. Haft en väldigt rolig vecka med bra väder härliga människor o en hel del alkohol :P. Men det ska bli skönt att komma hem med, saknar mina underbara vänner där hemma :).
Idag blir det dock ingen åkning då det blåser halv storm o alla är lite sega efter en galen natt :P. Vi var på HC och roade oss ;), hihi. Får se om det blir att åka och bada idag doch :) det finns nämligen ett badhus som vi vill testa men massa roliga saker :P.
Men nu bliret mys vid brasan en stund.



Massvis av kramar
Erica

Och så var det dags igen ;)

Idag skiner solen igen efter en dag i frånvaro... Så idag blev det åkning av :). Riktigt härligt även om det blåste som bara den och det var isit i backen men som sagt man kan ju inte få allt :P. Har även åkt skoter idag eftersom becka ville med upp till toppstugan och hon inte åker. Vi började gå men då kom det en snäll man o körde upp oss ;)hihi. Efter åkningen blev det lite afterski o nu sitter jag och dricker en cider medans jag tittar på Kricka som lagar mat ;) jag har faktiskt hackat löken :P, hihi :).


Kaffe vid hundkojan :)


Toppstugan!

Massvis av kramar
Erica

livet i sälen :D

Såjäkla underbart det är!!! Solen skiner till max i backen o det är en såhärlig kännsla att glida ner för backen :).Även om det är lite slushi men va fan man kan ju inte få allt ;). Måste säga att det är otroligt sköny att lämna allt där hemma en stund även om man saknar en del personer så klart.
Låg i soffan i solen idag med så underbart det är alltå med en cider i handen:D. Ikväll blir det partyiaf... påt bara :P. Älskar livet ljust nu alltså :D.

och så lite bilder från lifften :D





Massvis av kramar
Erica <3


Sälen!

Solen skiner himlen är blå vad det är skönt att åka då! :P
Sitter nu proppmätt på golvet o ska snart ta tag i disken. Sjukt kul är det här upp iaf :). Skidåkning, bra sällskap pch party hela dagarna precis som det ska vara på semestern ;). 
Saknar min lilla Ellabella bara men är ju snart hemma igen ju ;) hihi :).
Nae om man skulle ta tag i disken o sen dra o handla då...


Pjäxfix i backen ;)


Soffhäng på gården ;) :P haha!!!


Ja o Kricka på HC :D Galeet rolig kväll även om det inte ser ut så på Kricka :P

Massvis av kramar
Erica

Nu åker vi :)

Åker till Sälen snart :), som jag har lägntat. Ska bli riktigt skönt att lämna allt här hemma en stund och bara ha riktigt skoj :D. Men kommer sakna mina vänner otroligt mycket och vet inte riktigt hur ja ska klara mig utan min Ella en hel vecka :O, tur att det finns telefoner :P.
Men ´nu är det bässt att jag går bort mot Kricka så vi kommer iväg snart ;).

Massvis av kramar o pussar
Erica


Tankar

Jobbade idag... när man går där för sig själv så tänker man väldigt mycket. Idag ägnade jag mina tankar åt mina vänner. Mina otroliga fantastiska underbara vänner. Är otroligt glad för att ni alla finns o förgyller min vardag.
Det ledde till att jag började tänka på att jag är glad att det blivit som det blivit, att allt som skeet den senaste tiden faktiskt hänt även om det har varigt väldigt jolbbigt. Det har fått mig starkare och modigare. Det har för mig ännu närmre min fina vän Ella.
Allt som sker det sker av en anledning.



Massvis av kramar
Erica

Håll om mig

kom hit
håll om mig hårt
ge mig en puss på pannan
visska något i mitt öra
Få mig att känna mig som den vackraste på jorden
Få mig att känna som att inget kan skada mig

Kan sakna den kännslan ibland, även om jag trivs väldigt bra i mitt liv som singel.

Massvis av kramar
Erica

Du tänker för mycket!

Jag brukar få höra att jag tänker för mycket. Men hur låter man bli att tänka liksom? Börjar bli rätt duktig på det ändå, men ibland går ddet liksom inte att låta bli. Ligger på soffan i Ellas lägenhet alldeles själv (eller ja har ju Mysak så klart ;)) och frsöker att tänka så lite som möjligt :P.

Var tvungen att åka in till stan ikväll. Höll på att kvävas hemma, inte för att jag inte trivs utan mer efter att ha varit under samma tak som mamma i 5 dagar så går det liksom inte längre. Jag älskar min mamma men vi är lite för lika och är dörför rätt duktiga på att bråka med varandra. Så när Matte efter att ha läst mina komentarer på fäjan ringde o fråga om han skulle hämmta mig så jag kunde vara med honnom o kattis en stund blav ja välldigt glad. Skönt att få prata om allt o inget en stund, käka massa bullar och glömma det jobbiga lite :). Ni är så goa mina vänner.

Tack Ella för att jag får bo hos dig och för att du är den underaba vän du är, Jag älskar dig.

Men imorgon blir det att åka hem igen iaf ;). Mamma ska lära mig att baka hennes hålkakor :). Jag har mämligen haft värsta bakdan idag och gjort 110 bullar o 6 limpor och i morgon blir det som sagt hålkakor :). Mår bra av att baka. Det gör mig lugn och håller tankarna på annat, och så är det ju gott med hembakat med :P

Massvis av kramar
Erica

för det är ingen vanlig dag för det är mias födelsedag :)

Idag fyller min lillasyster 15! Grattis till dig min ängel <3. Har på grund at detta haft huset fullt med folk idag :). Helt okej för en gångsskull :P. Blev ju god mat och tårta iaf och det är ju inte helt fel :P.
Men ikväll är det rätt tråkigt alltså. Finns absolut inget att göra :(. Men man kan ju inte alltid ha kul.
Hoppas ni har en roligare kväll än mig iaf :P.

Massvis av kramar
Erica

<3

Blev en väldigt lyckad kväll igår :). Böjade redan runt fyra med skitsnack o klädprovning med malin :). sen bubblade vi en stund medans det dracks drinkar ;), efter badet blev det att göra oss vackra, dricka lite till, ännu mer skitsnack, käka grillat och prata med Malins syster Elin :P. Sedan blev det en väldigt lyckad utgång :D. Tack för det min vän!


Hahaha, bild tagen från elins blogg :)

Idag hjälpte jag pappa med att slänga massa skrot på returpunkten innan vi åkte för att fira påsk hos farmor. Alltså har bara en sak att säga, ni som undrar varför jag är som ja är, träffa min släkt ;). Ni är underbara. Fixade även facebook till min lilla farmor ;). Det är inte alla som kan säga att de har sin farmor på fäjan :P. Haha ;).

Nae nu måste jag ta och sova, börjar jobba kl 06.00 imorgon :O.

Massvis av kramar
Erica

RSS 2.0