Nu är den bokad...

...våran resa till Alanya, Turkiet :). Vi hadde lite beslutsångest om vart vi skulle åka. Ända sen vi började prata om att åka iväg har vi pratat om Grekland och speciellt Kos men så när vi Satt och skulle boka ändrade vi oss :O. Menst för att det inte fanns någon resa dit när vi kan åka.

Så 27/6-4/7 är jag och Ella i Alanya :D. Längtar som bara den :). Wiii Ska bli så skönt att få komma här ifrån ett tag. Bara lämna allt helvete och bara vara med sin bästa vän i solen och ha kul :).
Det har vi båda gjort oss förtjänta av.



Massvis av kramar
Erica

Godmorgon mina vänner :)

Idag ska jag vara lite mer aktiv än igår iaf :P. Ska straxt ta tag i mitt liv och ta tag i disken innan det är dags för en dans med snabeldraken ;).

Ska Även träffa den saknade vännen Josse idag :D. Har inte träffat henne på ja det är nog över ett år sen om man inte räknar med ett kort hej när man sprungit på henne. Hon har ju nämligen lämnat oss här och flyttat 100 mil, till Pitå!!! Så det ska bli riktigt kul att träffa henne :).

Massvis av kramar
Erica

Blir galen...

... Hadde skrivit ett längt inlägg som fick för sig att försvinna :(. men nu gör vi ett nytt försök.

Sitter här i soffan, proppmätt efter att ha ätit min supergoda köttfärsås med pasta och kollar film:). Ska ta tag i disken snart o sen gör mig i ordning lite. Ikväll blir det att träffa de saknade vännerna Matte och Kattis:). Ska bli riktigt mysigt.
Riktigt skönt att bara få ha en riktig slappardag utan att göra något vättigt över huvud taget :P. Jag är egentligen aldelesför rastlös för att klara av det och får lite ångest av det men det behövs ibland...
en ska snart ta tag i mitt liv :P.

Massvis av kramar
Erica

Har inte lagt oss en :P

Ella ligger i soffan och sover, Sanna hon sover nog snart hon med :P.
Klockan är så mycket att det verkar dumt att sova överhuvud taget :P..
Sjukt lyckad kväll blev det iaf :D. Tach alla som bidrog till den. Sitter och funderar på om man skulle ta en taxi hem menn känns inte som att vi komnmer dit nån gång :P, hahaha.
Känner att detta inlägg blev väldigt dåligt, men det är okej så här dags på dygnet ;)

Massvis av kramar
Erica <3

En bild säger så mycket mer!

Tänkte jag skulle lägga ut massa bilder från de senaste veckorna som ja inte hunnit eller kommit ihåg ;) men då började kameram strejka och det verkar som om att väldigt många bilder försvunnit :O. Så alla bilder från festen hos Ella för några veckor sen är borta :(. Men lyckades iaf rädda bilderna från årets första dag med vårkännsla när jag, Kricka, Ohlson och Eve var i Lindö :), bilderna på mina nya kläder, och lite andra mysbilder...

Så ska väl försöka lägga upp några iaf :P


Mina nya godingar ;P. Vet att det inte är en toppenbild men som sagt
den nya kameran la av så glad att ja kunde ta en iaf.


Tre glada i solen :). Kan inte ricktigt förklara vad som pågick här men
kul var det kan ja lova :P


Eve & Kricka


O så lilla ja med såklart :P. Måste säga att jag faktiskt gillar den här bilden ;)


Tre underbara människor! Med er har man alltid lika trevligt :).
Vad vi gör bäst? Käka kladdkaka, godis och kolla film så klart :P


Så till sist men absolut inte minst min underbara sambo, Älskar dig min vän!<3

Massvis av kramar
Erica

Vofflor, kläder, snickarrum & lite till

Igår var det voffeldan och det var ju då tvunget att äta ljust vofflor;) så jag åkte in till Kricka:). Vi åkte och handlade sen hem igen för att göra våra specialare eftersom Kricka tucker att det är så tråkigt att göra som man ska så blandade han alla möjliga recept och till slut blev det iaf välgigt goda vofflar med grädde spetsad med tropiskjuise men sylten lät han iaf vara :P. Efter en himmla massa vofflor och en del godis gich jag tillslut hem till min älskade sambo som låg och sov när jag kom.
Och som den kvinnan sover alltså. Möttes av en stor klump när jag kom in, hon ligger liksom på alla 4 med rumpan rätt upp i vädret. Du är så söt min vän <3.

Detta gjorde att jag vaknade hos ella imorse och tänkte att varför inte ta ett varv på stan. Så ringde min kära mor och tvingade in henne med :P. Fick med mig en hel del hem så nu är jag fattig igen. Men tycker att jag är värld det och får helt enkelt ge mig själv det :P.
Ett par jeans (jag som inte har några innan menar jag :P) ett par svarta legins med en nätrand längs benet, en korallfärgad "kläning" med uringad rygg och en roset i nacken (tror inte att det kan bli mycket mer jag) och så 3 randiga tröjor :P. Haha. Tack för hjälpen min kära mamma :).  Kanske kommer lite bilder sen ;) man vet ju aldrig :P.

Jag och pappa var ute i bon och städade förut :). Ja alltså själva städandet är ju inte så kul men vi städade fram en platts där jag ska få hålla på med mina arbeten och projekt. Så nu har jag mitt egna lilla snickarrum :D. Riktigt skönt och kul :D.

Nu ligger jag iaf i min säng med datorn i knät och kollar på let´s dace. Känns väldigt skönt med en lugn fredag för imorgon blir det andra puckar... Då blir det party hos söta Sanna :).

Massvis av kramar
Erica

Ett svart hål

Det känns som att jag har ett tort vart hål innom mig, där alla proble och bekymmer samlas. Snart är hålet å tort att ja inte längre kan andas. Ser mig jälv i en serietidning med ett tort avart "rör" rakt igenom mig, och runt detta rör svävar symboler v dessa problem och bekymmer. Och derjen är den att jag inte riktigt vet vad de kommer ifrån eller vad de beror på.

Jag är rädd... rädd för framtiden. Vad händer nu? När jag kommit så här långt vad är näta steg och kan ja ta det? Vill ja äns ta det?

Ska man ta det om det kommer eller ska man se till att det sker? Menar man säger ju att om man ska lýckas så får man själv se till så att man får chansen att göra det samtidigt som man brukar säga ta det som det kommer... Om jag nu ska ta detsom det kommer kanske det aldrig händer nått. Men åt andra sidan vet ja inte vad jag vill är det ju svårt att se till så att något sker, eller?!
Jag är så förvirrad! Minst sagt.

Vill bara avsluta med: Tack för att ni finns! ni gör livet lite lättare. Tack för att ni lyssnar och är så ärliga mot mig. Glöm inte att jag finns här för er med mina underbara vänner :),

Massvis av kramar
Erica

En snäll smbo är vad jag är ;)

Funderar på att vara en snäll sambo en måndag som denna o göra scons till frukost åt min trötta och förkylda sambo. Tycker att hon förtjänar det efter en helg med arbete ;). Ska bara orka det med :P.
Tåg tåget in vid nio igår kväll efter ett och ett halvt dygmen hemma i lill huset på pirärien :P det går ju inte alltså :P. så nu sitter ja i soffan o lyssnar på hennes små förkylda snarkningar ;). Men ska hem lite senare så ska väl ta o göra lite scons då kanske :).

Massvis av kramar
Erica

En fredag :)

Fredag idag ju :). Bara det att nästn alla dagar är som helg nu :S. Men lite jobbar ja ju i alla fall. hihi.
Vaknad rätt skapligt idag så gick upp o städade "köket", diska, åt frukost och tog det lugnt innan ella vaknde. Sen gick jag och handlade grejer till tacos som vi ska bjuda kricka på om en stund :D, medans Ella satte igång och tvätta.
Så nu ligger ja här i soffan och väntar på ella som är i t ättstugan...
Snart kommer Madde o hennes kille och fikar en stund och sen kommer Kricka som sagt...

Massvis av kramar
Erica

Ja vet, jag är en dålig männsiska :P

Var grymt länge sen ja blogga nu mne har inte varit hemma speciellt mycket och har inte kännt mig mottiverad till at göra det häller. Men nu ska det bli andra bullar:P. Från och med nu ska ja blogga betydligt oftare :D.

Så hörs om en stund ;).



Massvis av kramar
Erica

Hos Ella igen! :D

Igår träffade jag äntligen Oliva :D. Var sjukt läng sen. En rickig liten tjockis har hon blivit ;) tur är väl det med tanke på att det kommer en liten om bara en månad. Åkte hem till henne och sen tog vi promenad ner till stan, gick ett varv och tog en fika. Nu får vi se till att det blir lite oftare gumman :D.
Efter det åkte jag hem en sväng. Tog en dusch, packade väskaen åt pizza och åkte in till stan nigen. Tog en spårvagn upp till hagaskolan där jag mötte upp ella som precis slutat jobbet. Vi tog en promenad upp till henne kollade på det som var kvar av let´s dance innan vi kröp ner i sängen.
Konstigt att man  kan sakna någon så mycket efter bara två dar ;).

Ella började jobba vid 8 i morse, så jag sov vidare en stung och vaknade runt 10. Gjorde mig i ordning och åkte ner på stan för att inhandla vinet till kvällens tacokväll :D. Påvägen hem (eller till Ella men det känns som hem nu:P) blev det stömavbrott så tog en promenad hem.
Nu sitter jag här i soffan lynsnar på musik, myser med mysak och väntar på Ella :D.

Massvis av kramar
Erica

Godingar från förr:P

Jag och Ella satt häromkvällen och lysnade på musik... Började prata om sånt man lysade på förr, gu va kul det är att hitta gamla godingar och vika minnen som kommer tillbax.
Mins ni de här;):










Haha vilka tider va ;).

Massvis av kramar
Erica

Några dagar med min Ella<3

Jag har så tråkigt ljust nu ,men men om man hadde roligt jämt så skulle man ju inte uppskatta det ;).
Min dator har börjat strejka nu med, stängde av den i morse (trodde jag) när jag skulle ha den några timmar senare höll den fortfarande på att stänga ner sig... Som tur var har jag en väldigt snäll Mattias till vän som ska hjälpa mig när han har tid? :P.

Tänkte jag skulle psssa på att skriva om mina senaste dar nu när jag ändå inte har nått bättre för mig ;).

I fredags kom Ella hem till mig :D. Vi åt massa GOD mat, godis och chip. Rensade min garderob, kollade på let´s dance, låg i sängen med datorn o kollade film... Tillslut somnade vi iallafall som en klump med både kläder och smink på :O, så mys så:D. Inte lika mysigt när vi vaknade dock men det är okej, eller hur Ella :P.

lördagen vaknade vi som sagt som en hög med kläder o smink på ;). vi käkade lite godis tog oss upp o ner tilll köket för att få i oss lite frukost innan ellas söta föräldrar kom och fikade. Vi åkte sedan med dom in till ella där vi började att göra kyklinggryta med ris samtidigt som vi gjorde oss vackra o drack lite vin. När vi satt och åt kom vackra sanna o vi fortsatte med att göra oss så snygga så :D Efter ännu en stund dök ellas kusse upp som körde oss till Emil där vi förfestade. En ricktigt trevlig kväll blev det, Tror alla behövde tänka på nått annat fär en stund.
Kvällens snyggaste var var min, Ellas och Sannas vurpa påvägen till hugos :P. Vi gick och höll i varandra när Ella ramlade och föll rakt bakot. Detta ledde till att även jag föll tvärs över ella och slog huvudet i backen. Jag i min tur drog med mig Sanna som ramlade över mina ben och slog i höften... HAHAHA det skulle man hafft på film :P. Vi har iaf hafft ont alla hopa sen dess ;).
Vi kom isäng vid 06.00 så var rätt möra när vi vaknade sen :P.


Sana, JAg och Ella :D


Matte och Elmil!


Kärlek ;). hihi


Hihi Mattas kväll är gjod :P
Bilder från Sanna

Söta som bara den vaknade vi frammot lunch på Söndagen. Corre kom förbi och hon och jag gick och köpte pizza medans Ella och Sanna fortastte med att vara bakis en stund till. Efter pizzan kom ellas pappa förbi med ells katt (min pojkvän) hom haft spotlov ;). Sanna åkte hämmåt, Ella somnade på soffan och jag o Corre gick till ica o handlade dipp, morötter, chips och choklad. Sen blöiv det mys rästen av kvällen :).

I månags tog jag och Ella sovmogon. Ella gick till praktiken och mamma kom och hämtade mig och så åkte vi och handlade lite innan hon körde mig till ella igen ;). Jag diskade och var ducktig tills Ella kom hem igen då jag började med maten som blev biffwook med färsk pasta. Tänk vad jag kan :P.
Corre kom upp en sväng så vi satt och pratade en stund efter att hon åkt började vi att baka en kladdkaka .
Sen kom Mattias ock fikade en stund, eller ja o ella fikade. Mattias fick inte i sig så mycket eftersom han precis piercat sig i tungan :P.
När hab ¨åkt så slog vi oss om kull i sängen o somnade gott:D.

På tisagen var det dags för jobb för oss båda, så det var bara att ge sig upp och iväg till finspång för min del. Sjukt skönt att få jobba lite då o då, pengar behövs! ;). Efter jobbet åkte jag till stan för att köpa en födelsedags present till min kära mor. När den var inhandlad åkte jag upp till ella och väntade på att Ella skulle komma hem. Det var nu dags för henne att ta hand om mig :P. Hon gjorde ris och kasslerlåda :D. Gott som bara den ;). Satt uppe och pratade och kolade lite TV innan vi la oss.

Vaknade på onsdagen av att söta Ella skriker schit klockan är kvart över 7! Hon började jobba vid 7 :P. Snacka om att det var en snabb ella som sen sprang runt i lägenhetan ;). Jag somnade om och vaknade av att mamam ringde och väckte mig. Gick upp o jorde i ordning lite innan pappa hämtade mig. Sen åkte jag hem och fikade med mamma, mormor och en kompis till mamma som var här för att fira henne. Sen rullade det in  folk hela dan...
Hoppas du var nöjd med dan min söta mor.

Tack för några underbara dar min kära vän!
Syns på lördag igen :D.
Jag älskar dig<3

Massvis av kramar
Erica

Drömmar...

Alltså vad kommer alla drömmar från?
Så sjukt konstiga drömmar man drömmer ibland alltså. Undrar om dom betydr nått egentlieg. Ibland tror ja på det peciellt när man under en viss period drömmer väldigt mycket under samma tema.
Jag hat t.ex. under en väldigt lång period drämmt väldigt hemska saker, frågan är bara vad de betyder.
Men i natt var det inget hemsk drömm utan bara väldigt skum:

Jag var inte gravid men hadde tagit med en kille jag träffat lite, till en andnings kurs för blivande föräldrar. Jag satt väldigt långt fram och han satte sig längst bak. Helt plöttsligt går vattnet för tjejen brevid honnom och hennes killa säger att deas bil står på nått lager? Så han som jag har med mig tar med mig och en gammal kompis till mig som ja inte träffat på minst 5 år och som han tydligen känner och så äker vi till de där lagret o när vi kommer dit är paret som ska ha barnet där men allt tar för lång tid så hon föder på backen utanför  bilen.
Efter det så hjälps alla ät attt byta däck på deras bil så de kan åka till bb.
Vi åker hem till honnom och den här tjejen einger till sin pappa och säger att det inte blir någon resa för de skulle tydligen vara med varandra på klvällen det var däför hon hadde följt med...
Sen vaknadde ja alldeles förvirrat och undrar vad i hela friden detta ska detta betyda?

Massvis av kramar
erica

RSS 2.0